Chirurgie Plastica Estetică Iaşi | Află care sunt cele mai întâlnite proceduri estetice
348340
post-template-default,single,single-post,postid-348340,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Află care sunt cele mai întâlnite proceduri estetice

În zilele noastre problemele fizice pot fi rezolvate în cel mai scurt timp cu putinţă, datorită medicinei moderne în continuă dezvoltare. În urma cetralizării datelor s-a constatat faptul că marirea buzelor şi umplerea ridurilor sunt cel mai des solicitate tratamente estetice în rândul femeilor. Aceste proceduri sunt preferate de majoritatea clienţilor datorită simplităţii intervenţiilor, sedinţelor scurte şi rezultatelor imediate.

Tratament cu grăsime proprie

Cea mai ieftină şi mai naturală metodă pentru a scăpa de diferite defecte este injecţia cu grăsime proprie. Cearcănele, spre exemplu, sunt corectate aproape definitiv. După injecţie poţi să rămâi cu nişte vânătăi uşoare, care trec în câteva zile şi nici nu se pune problema cicatricilor.

De asemenea mâinile sunt cele care, inevitabil, nă dezvăluie vârsta, indiferent de cât de bine arată chipul nostru. Reintinerirea mâinilor este posibilă tot prin procedura de injectare cu grăsime proprie, mai întâi se recoltează grăsime din altă zona a corpului şi se pregăteşte pentru transfer, apoi se injectează în mâini.

Tratamentul cu acid hialuronic

Datorită stilului de viaţă alert ne confruntăm cu problema cearcănelor, a ochilor obosiţi şi a ridurilor adânci. Întinerirea trăsăturilor feţei cu ajutorul acidului hialuronic este la mare căutare.
Acidul hialuronic este o substanţă care există deja, în mod natural, în tegumentul pielii. Injecţia necesită anestezie locală, durează cam un sfert de oră, iar efectul acidului e vizibil timp de aproximativ şase luni. După trecerea acestei perioade trebuie să repeţi operaţiunea. O singură injecţie rezolvă problema ridurilor, a cearcănelor şi ridică pomeţii. Efectul este imediat, iar edemul şi coloraţiile sunt minime, putând fii machiate imediat.

Tratamentul cu Botox

Ridurile de expresie sunt rezultatul contractării musculaturii delicate de sub piele, care se întâmplă fară voinţa noastră şi este cu atât mai intensă, cu cât mimica persoanei este mai expresivă. Prin injectare, substanţa este absorbită şi provoacă paralizia musculară, determinând dispariţia sau ameliorarea ridurilor.

Botoxul poate cu usurinţă corecta ridurile de pe frunte, gât şi din zona gurii. Tratamentul se foloseşte cu succes şi în tratarea spasmelor pleoapelor, a ochilor asimetrici, a spasmelor severe a musculaturii gâtului şi a transpiraţiei excesive a axilelor, mâinilor şi picioarelor.

AUTHOR: Chirurgie Plastică Iaşi
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.