Chirurgie Plastica Estetică Iaşi | Liposelecţia Vaser cu ultrasunete
348349
post-template-default,single,single-post,postid-348349,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Liposelecţia Vaser cu ultrasunete

Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance sau mai pe scurt – liposelecţia Vaser, este cea mai avansată tehnică chirurgicală de remodelare corporală disponibilă in ţara noastră. Prin ultrasunete, această tehnologie îndepărtează selectiv grăsimea nedorită, lăsând celelalte ţesuturi intacte. În comparaţie cu procedura clasică sau cea cu laser, tehnologia Vaser distinge tesutul adipos de celelalte structuri (vase de sânge, nervi, ţesuturi de legătură), reducând astfel riscul apariţiei de leziuni la nivelul celorlalte ţesuturi din zona tratată.

Marele avantaj al acestei proceduri este reprezentat de faptul ca majoritatea pacienţilor işi pot relua activităţile zilnice în câteva zile după efectuarea liposelecţiei Vaser, astfel ca pacienţii vor fi în formă într-un timp foarte scurt. Primele rezultate ale intervenţiei sunt vizibile imediat după operaţie, iar cele finale după o perioadă de trei-şase luni. În plus, studiile clinice arată că pacienţii care aleg acestă procedură pierd de aproape opt ori mai puţin sânge decât cei operaţi prin proceduri tradiţionale de lipoaspiraţie.

Practic, tehnologia de liposelecţie Vaser selectează ţesutul adipos şi îl emulsionează, permiţând o îmbunătăţire rapidă a aspectului pielii din zona tratată. Liposelecţia Vaser cu ultrasunete poate fi folosită cu succes pentru a îndepărta cu maximă precizie grăsimea, fie că este vorba de coapse, şolduri, abdomen, torace sau de zone mai delicate precum braţe, gât, bărbie sau partea internă a coapselor.

 

AUTHOR: Chirurgie Plastică Iaşi
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.