Chirurgie Plastica Estetică Iaşi | Despre
348377
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348377,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

DESPRE CHIRURGIA ESTETICĂ

Chirurgia estetică are ca scop ameliorarea aspectului estetic al corpului, aceasta însemnând fie corectarea unor deficienţe morfologice, fie îndepărtarea semnelor lăsate de procesul de îmbătrânire. Astfel, fiecare individualitate are posibilitatea de a-şi urma destinul eliberată de constrângerile unui trup imperfect, odată ce se recrează după propriile dorinţe. Datorită costurilor ridicate, acest tip de chirurgie este în general asociat cu un standard ridicat al calităţii vieţii, însă este de remarcat că frumuseţea şi accesul la o viaţă satisfacatoare sunt nepreţuite.

O operaţie estetică duce la o creştere a încrederii de sine şi vă scapă de complexele pe care le aveţi, după cum s-a observat că oamenii cu o bună imagine personală sunt mai eficienţi în activitatea lor. Pacienţii care se adresează specialiştilor pentru efectuarea unor astfel de intervenţii sunt persoane sanătoase care doresc o ameliorare a calităţii vieţii din motive personale sau socio-profesionale. Cu puţin ajutor, şi dumneavoastră puteţi interacţiona pozitiv cu ceilalţi, beneficiind de mai multă siguranţă pe propriile acţiuni.

Chirurgie estetică

O operaţie estetică duce la o creştere a încrederii de sine şi vă scapă de complexele pe care le aveţi.

Nu există intervenţii chirurgicale miraculoase, dar corectitudinea indicaţiei chirurgicale, experienţa chirurgului, tehnica, materialele utilizate, precum şi particularităţile constituţionale individuale ridică şansa de succes către nivele sigure şi aducătoare de satisfacţie. Asteptările pacientului şi realitatea posibilităţilor expuse de medicul chirurg trebuie să se întâlnească pe un teren comun, pentru a balansa adecvat riscurile şi beneficiile unei eventuale remodelări fizice. Prin demonstrarea unei solide experienţe în domeniul chirurgiei reconstructive, Prof. Univ. Dr. Stamate Teodor este chirurgul estetician potrivit pentru a-şi asuma aceste riscuri, fiind totodata garantul siguranţei şi al succesului intervenţiei.

Odată ce aţi hotărât să alegeţi calea chirurgiei estetice, veţi fi informat în detaliu de către specialist asupra strategiei chirurgicale propuse, asupra avantajelor, dezavantajelor precum şi a complicaţiilor posibile, astfel încât să puteţi lua decizia corectă, în cunoştinţă de cauză. În cadrul consultaţiei iniţiale, chirurgul va efectua o evaluare a stării generale a pacientului, urmând a recomanda investigaţiile considerate necesare a fi efectuate preoperator.