Chirurgie Plastica Estetică Iaşi | Îndepărtare riduri
348580
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348580,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Îndepărtare riduri

Chirurgie Plastică & Estetică - Prof. dr. Teodor Stamate

Îndepărtare riduri – tratamente estetice ale feţei

Restylane, Botox, Acid hialuronic, Transfer autolog de grasime, Endopeel (Tehnica Tenenbaum)

Restylane este una dintre cele mai cunoscute produse cosmetice moderne de umplere dermică. Acest produs poate fi folosit cu uşurinţă pentru a elimina, în mod eficient, semnele de îmbătrânire, pentru a mări volumul buzelor şi pentru a oferi un aspect tineresc.

Restylane este un gel de umplere dermică pe bază de acid hialuronic şi este excelent pentru îndepărtarea ridurilor şi liniilor fine, oferind pielii, totodată, un aspect tânăr, energic, revitalizat şi moale.

Acest tip de acid hialuronic este disponibil sub forma unui gel, care se administrează pacienţilor prin injecţii. Injecţiile cu Restylane se fac în zonele pielii unde există semne actuale de îmbătrânire, iar odată ce intră in piele, soluţia asigură definirea conturului facial şi lucrează pentru restabilirea volumului pielii îmbătrânite. Acidul hialuronic acţionează ca un magnet pentru apă în jurul locului de injectare, permiţând cantităţii dorite de volum să fie conservată. Acest tratament de întinerire a pielii schimbă dramatic aspectul fizic al clientului şi îi măreşte încrederea în sine, acesta fiind un avantaj imens al procedurii de injectare cu acid hialuronic Restylane.

Cui se adresează intervenţia ?

Zonele din părţile laterale ale nasului si ale gurii sunt predispuse să dezvolte linii profunde, urmate de pliuri distincte. Aceste riduri nazolabiale sunt destul de inestetice şi îmbătrânesc aspectul general al feţei. Injectând gelul de umplere dermică Restylane în zona din jurul nasului şi a gurii, medicul diminuează profund şi instant ridurile nazolabiale, realizând o schimbare cu adevărat uriaşă şi benefică pentru aspectul estetic al feţei şi, cu siguranţă, pentru încrederea pacientului.

Ridurile din jurul ochilor sunt foarte stresante. Colagenul şi elastina din piele sunt nişte proteine care permit menţinerea fermităţii şi elasticităţii pielii. Începând cu vârsta de 25 de ani, însă, aceste două proteine se produc din ce în ce mai puţin iar ridurile din jurul ochilor, aşa numita “laba gâştii”, încep să-şi facă apariţia şi să devină tot mai evidente odată cu trecerea timpului. Injectând acidul hialuronic Restylane, ridurile de sub ochi şi “laba gâştii” pot fi eliminate fară niciun risc, iar aspectul ochilor devine mai luminos şi mai plăcut.

Concluzii

Efectul tratamentului variază de la persoană la persoană, dar şi în funcţie de vârstă, stil de viaţă, structura pielii. Majoritatea pacienţilor aleg să primească un tratament adiţional după un an de la prima administrare. Tratamentele cosmetice cu Restylane sunt rapide, sigure şi eficiente. Acest tratament este sigur pentru toate tipurile de piele şi lasă în urmă un rezultat extrem de plăcut, fără efecte adverse.

Indicaţii preoperatorii

înaintea operaţiei, nu mâncaţi şi nu beţi nimic după miezul nopţii
administrarea aspirinei şi a medicamentelor ce o conţin este interzisă cel puţin 2 săptămâni înainte de operaţie
trebuie să renunţaţi la fumat 2 săptămâni înainte şi 2 săptămâni după operaţie
pentru femei, operaţia trebuie făcută în afara perioadei menstruale
informaţi chirurgul şi anestezistul dacă aveţi antecedente medicale legate de tensiune, probleme vasculare, infarct, diabet, probleme pulmonare, probleme cu sângerarea, epilepsie, probleme neurologice sau alergii la medicamente
anunţaţi medicul dacă purtaţi proteze dentare sau lentile de contact
pentru regiunea facială, expunerea în exces la stimulii solari, la căldură sau frig intens, trebuie limitată în perioada premergătoare operaţiei
regimurile alimentare stricte şi curele de slăbire trebuie suspendate temporar înainte de operaţie, fiindcă pot întârzia vindecarea
daca răciţi sau faceţi o infecţie de orice fel, operaţia trebuie amânată